новини и събитиямол Ловечгалерияпод наемконтактиархив

 

КАМПАНИЯ ПО СЛУЧАЙ 8ми МАРТ

 

 

 

08 Март 2017 

 

АКЦИЯ „ЯКЕТА -30%“

 

 

Кенвело стартира с акция „ЯКЕТА -30%“.

 

В акцията участват модели от колекция Пролет-Лято 2017.

 

Период на акцията ще бъде 01.03 – 10.03.

 

01 Март 2017 

 

Най-добра цена на дънки само в магазини Кенвело

 

 

KVL пролет-лято: едно ново начало!

 

Пролетта е символ на новото начало и с настъпването и в главите ни разцъфтяват идеи за безбройните пътувания, които ни очакват през идващите месеци.

 

Ще успеем ли да превърнем всеки ден в приключение и ще изживеем ли всеки миг като безгрижно пътешествие? Това е предизвикателството на KVL!

 

Животът като пътешествие, гардеробът Ви – пълен с любими дрехи, които зареждат с енергия при всяко обличане, всеки ден. Тениски с гледки от любими градове, принтове от фестивали, карнавални цветове и много положителни емоции!

 

Пролетно-лятната колекция 2017 на KVL от KENVELO е посветена на тези, които живеят в градската джунгла, а в мислите си бленуват за тропически плажове и за безкрайна почивка.

 

 

 

 

Д А М С К А  К О Л Е К Ц И Я

 

Колекцията за дамите предлага балансирани линии, съчетавайки спортен и ежедневен стил в един динамичен микс, подходящ за всяка индивидуалност.

 

Совбодните, неприлепнали облекла са хитът на сезона, което позволява щедри стилови комбинации– тениски със семпли или весели щампи да бъдат съчетавани с ватирани якета или елечета и широки панталони. Денят Ви ще бъде като почивка в Столицата на Света, ще откривате улици, забележителности и нови атракции.

 

Експериментът"Безгрижно пътешествие" продължава: в модното пътуване, предложено от KVL през пролетно-летния сезон, новите модели дънки се комбинират перфектно както с тънки пуловери в различни летни цветове, така и със суичъри с морски сюжети, които ни напомнят за почивка на Ривиерата. Еко-якетата ще ни осигурят лесен преход от ранната пролет към пролетно-летния сезон, а плетените жилетки ще са Ваш спътник от хладните сутрешни часове до вечерите край морския бряг.

 

 

 

М Ъ Ж К А   К О Л Е К Ц И Я

 

Както дамската, така и мъжката пролетно-лятна колекция на KVL за 2017 година ни вдъхновява да поемем на път, дори да се озовем на известния американски Route 66.

 

Ключов елемент в колекцията са ризите, представени в богата цветова гама, с принтове и различни кройки.

 

Комплексен е начинът, по който ризите могат да се носят: с навити ръкави, в комбинация с любимите KVL дънки – за елегантен ежедневен аутфит; с трикотажни панталони и семпла тениска под ризата – в младежко бунтарски стил; съчетани с къси панталони, придаващи ваканционно настроение дори в градската среда.

 

Доминиращите цветове са типично мъжки: бяло, тъмно- и светлосиньо, сиво, черно и червено; акцентите при принтовете – емблематични гледки и етюди от световни полиси, надписи с ретро-шрифтове и  персонални послания.

 

Авантюристичният дух се поддържа от редица елементи, които призовават към динамика: дънки с разнообразни кройки и мъжествени нюанси, суичъри с качулки и ципове, колежански горнища, елеци в експлозивни цветове, якета от еко кожа.

 

 

 

И така, началото на сезона може да се превърне в истинска детоксикация за гардероба Ви, приемайки в него само ключовите елементи, които да Ви създадат спокойната и вдъхновена атмосфера на освежения дамски или мъжки гардероб. KVL от KENVELO е изходната точка за среща с всички актуални и задължителни елементи в облеклото Ви през този сезон!

 

16 Февруари 2017 

БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ И ЗДРАВИ 

 

Сити Център Ловеч организира състезание по здравословно хранене за деца "Бързи, смели, сръчни и здрави", в което по забавен начин участниците ще научат основните принципи на правилното хранене. Събитието ще се проведе на 19 януари, от 17:30 часа ХАЛИ Ловеч. Очакват Ви много игри с публиката и награди.

 

БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ И ЗДРАВИ

« PreviousNext »