новини и събитиямол Ловечгалерияпод наемконтактиархив

 

Sport Depot Ви представя новата си брошура "Приключения безкрай". В нея ще намериш невероятни оферти за палатки, спални чували, туристически раници и много, много други. Разгледайте и поръчайте, а може и на място в магазина в Сити Център Ловеч. Приготви се за неповторимо лято: http://bit.ly/2sFRTMK


12 Юни 2017 

 

KVL by Kenvelo стартира своята поредица от невероятни летни намаления от днес, 8 юни. При нас ще намерите НАМАЛЕНИЕ до -60% на стотици модели от колекция Пролет-Лято 2017. Промоцията ще бъде валидна до 28.06.2017 включително, като всяка седмица ще добавяме нови модели към намаления асортимент.

09 Юни 2017 

 

ПЪРВОЮНСКА СУМАТОХА

 

Приятели, заповядайте на нашата ПЪРВОЮНСКА СУМАТОХА, от 10:30 часа в Хали Ловеч. Тук ще се срещнете с Чоко Боко, който ще раздава подаръци, ще има игри, забавления и състезания. Очакваме Ви на 1 юни заедно да отпразнуваме най-детския празник.

 

 

23 Май 2017 

 

Предлагаме на всички местни земеделци и производители на плодове и зеленчуци БЕЗПЛАТНО ползване на щандовете в ХАЛИ СИТИ ЦЕНТЪР ЛОВЕЧ от 1 юни до 1 октомври 2017 г.

 

 

 

23 Май 2017 

 

ВЕЛИКДЕНСКА НАДПРЕВАРА В СИТИ ЦЕНТЪР ЛОВЕЧ

 

Състезания за най-красиво боядисано яйце, най-бързо белене и ядене на яйце, великденска рисунка и още други игри, и забави организира Сити Център Ловеч. Надпреварата ще се проведе на 4 април, вторник, от 17:30 часа в Хали Ловеч.

 

 

Каним малки и големи да се включат в забавата по изработване на великденската украса.

 

30 Март 2017 

« PreviousNext »