новини и събитиямол Ловечгалерияпод наемконтактиархив
  « Магазини
  « Забавления
  « ЗаведенияHandy

 

GSM: 0885 652 758

Етаж: 1

Работно време:
Пон–Пет: 10.00 – 20.00
Събота: 10.00 - 18.30
Неделя: 10.00 – 17.30

Хенди е най-голямата верига магазини за мобилна телекомуникационна техника на нашия пазар. Създадена през 2000г. успешната марка на една от най-проспериращите български компании се развива, като залага на високо качество в предлагането и обслужването на своите клиенти, както и на уникална и стилна пазарна идентичност. В България магазинната мрежа на Хенди е представена от 150 търговски обекта!

В магазини
Хенди, клиентите ни могат да получат информация за всички  актуални технологични предложения и да направят своя най-добър избор сред богато разнообразие от мобилни телефони и аксесоари за тях, таблети, преносими компютри, фотоапарати и навигации, МР3/4 плейъри. За сигурността на любимите дигитални придобивки, движимо и недвижимо имущество служат и разнообразните застрахователни продукти, които се предлагат в Хенди – застраховки на мобилна и дигитална техника, застраховка „ Защитена чанта” и „ Защитен дом”, както и „ Автокаско” и „Гражданска отговорност”.  Освен с покупка на нов телефон, нашите клиенти могат да оползотворят посещението си и с бързо и удобно плащане на комунални сметки или сметки към Мтел, парични преводи или получаване на кредит. Най-верните ни клиенти могат да  се включат в специалната ни програма за лоялност - Хенди Клуб” и да имат приятната възможност да се възползват от специални цени и ежемесечни промоции!

Посетете ни и вземете от нас най-доброто от света на мобилната техника, а ние ще ви се отблагодарим, като ви обслужим професионално и с усмивка!