новини и събитиямол Ловечгалерияпод наемконтактиархив
  « Магазини
  « Забавления
  « Заведения“РЕФАН” ООД
Тел.: 032/ 904760; Факс: 032/ 904761, refan@refan.net
www.refan.com
Етаж: 1
Работно време:
Пон–Пет:9.00–20.00 Събота:10.00–18.00 Неделя:10.00–17.00

Фирма “РЕФАН” ООД със седалище в гр. Пловдив е създадена през 1991 г. като фамилна фирма, занимаваща се предимно с търговия на вносна парфюмерия и козметика. Впоследствие се развива и разраства, като изгражда постепенно свои собствени технологични развойни звена и оформя производството на парфюмерия, козметика, продукти за баня и натурални бутикови сапуни и свещи.

През последните години фирмата утвърждава на българския и на международния пазар собствена търговска марка “РЕФАН”, под чието име предлага продукцията си в България, Европа, Африка, Близкия и Далечния изток. Производствена политика на фирмата:
-Фирмата задоволява потребностите на клиентите си чрез едно голямо разнообразие от продукти, богати на природни формули: СПА козметична серия с морски продукти, натурални ръчно изработени ароматерапевтични глицеринови сапуни, ароматерапевтични бутикови свещи, ароматерапевтични соли за вана с етерични масла и минерали, микроелементи от Мъртво море, масла за вана и масаж. И естествено огромно разнообразие от парфюмни аромати, предлагани под формата на различни парфюмни продукти: дезодоранти, тоалетни води, парфюмни води.
-Продуктите на „Рефан” се базират на висококачествени натурални съставки, доставени от световноизвестни производители;
-Фирмата притежава система за контрол на качеството ISO9001:94, сертифицирана от немската фирма TUV през ноември 2001 г., а от края на 2003 и актуализацията й съгласно новия стандарт ISO9001:2000. Притежаваме и международен одит по GMP.

Фирмата се стреми към висока степен на иновативност не само в технологичното оборудване, а и по отношение на суровините и материалите за производство, като използва съвременните разработки на световните лаборатории по парфюмерия и козметика.